VIBES!

VIBES!

VIBES!

 

Muziek is een uiterst krachtige en verenigende taal. Een universeel medium dat spreekt tot iedereen over alle grenzen heen.  Het kan vrede brengen in de harten en geesten van mensen omdat het taalbarrières overwint. Muziek bouwt bruggen die mensen uit verschillende delen van de wereld met elkaar verbinden en gemeenschappelijke waardering  hebben voor culturele diversiteit. Het is een geweldig instrument om boodschappen van vrede, tolerantie en gedeelde menselijkheid te verspreiden en culturele diplomatie te bevorderen. 

Carlo Willems, geboren en getogen in Sint-Truiden en bekend vanwege zijn muzikale veelzijdigheid en grote virtuositeit staat garant voor een prachtige concertavond.

Hij wordt omringd door verschillende topmusici en een fantastische presentator/entertainer: Kurt Van Eeghem

Ben Vanderweyden/mondharmonica, Roland Vanhoegaerden/jazzgitarist,

Frank De Wolf is een muzikale duizendpoot die zijn sporen heeft verdiend als dirigent,  trompettist en contrabassist. Zo speelde hij met zijn eigen trio concerten in binnen-en buitenland.Hij wordt zeer veel gevraagd bij orkesten, bigbands en  jazzcombo’s.

Geert Helsen is vaste drummer bij studio 100.

Je mag een avond vol virtuositeit, humor en bravoure verwachten in een schitterend en gevarieerd programma met gekende composities in een samensmelting van klassiek, Argentijnse tango, latin en jazz standards.

Een avond om niet te missen!

Carlo Willems: vibrafoon & marimba

Ben Vanderweyden: mondharmonica & accordeon

Roland Vanhoegaerden: gitaren

Frank De Wolf : contrabas

Geert Helsen : drums

 

Categorie

Producties

No Comments

Post a Comment