#
CARLO WILLEMS
Rimpeltour

Na de succesvolle Memories of You-tournee presenteert het Willy Claes Quartet zijn nieuwste produktie: de Rimpeltour. 

Samen met Maurice Dean, ook wel de Belgische Frank Sinatra genoemd, staan zij garant voor internationaal muzikaal entertainment. Een show met onvergetelijke evergreens, hits uit Broadway-musicals, Franse chansons enz.

De warme, rustige zangstijl en zijn aanstekelijke charme hebben Maurice Dean doen uitgroeien tot één van de meest vooraanstaande Europese allround-artiesten. Een perfecte voorstelling om de rimpels weer glad te strijken.

Voor wie hem niet kent: Maurice Dean werd geboren in Belgisch Limburg. Zijn "doorbraak" is een verhaal in ware showbizzstijl. Hij begon als solist bij de Bob Boon Singers. Toen de zangeres Anni Anderson terugkeerde uit Las Vegas , kreeg Maurice van haar een uitnodiging om als gast op te treden in haar show te London. Dit groeide uit tot een vast duo Dean-Anderson. Ze waren topacts in de beroemde showtempels van Las Vegas, Hong Kong, Sydney, Monaco e.v.a. Ze toerden vaak met orkesten van internationaal niveau: James Last, Max Gregor, Metropole Orkest, Bert Kaempfert e.a. In tal van TV-shows in heel de wereld stonden ze op de planken met o.a. Brenda Lee, Liza Minelli, Tom Jones, Charles Aznavour, Rudi Carell, Henk Van Montfoort, Louis Neefs. Maurice zingt in zes talen. Hij is een entertainer in hart en nieren.

    Carlo Willems
    Phone: 0032 (0)11 68 14 24
    Cell phone: 0032 (0)495 21 14 24
    E-mail:
    carlo.willems@telenet.be