#
CARLO WILLEMS
Melo Ritmo
Melo Ritmo is een melodieus-ritmisch slagwerkduo dat u in verrukking brengt met een spektakel dat in ons land zijn gelijke niet kent. Een schouwspel dat u de ene keer toelaat om te lachen en de andere keer zal verbijsteren. Dit duo toont dat je met slagwerk muziek kan maken. 

Melo Ritmo brengt twee van BelgiŰ's beste slagwerkers samen: Patrick De Smet en Carlo Willems.

Eerstgenoemde is het die jaarlijks het Night Of The Proms-publiek mag vermaken met z'n slagwerkkunsten. Hij werkte samen met de allergrootsten der aarde zoals Jim Kerr (Simple Minds), Bryan Ferry, Status Quo, UB40, Al Jarreau, Sting, Chrissy Hynde (The Pretenders), Joe Cocker, Lisa Stansfield, Chris De Burgh, Toto e.v.a. Daarnaast is hij tevens de bezieler en dirigent van Symphonic Factory (o.a. het Open-Air Concert voor Koning Albert te Brussel,.).

Carlo Willems duikt op in de meest uiteenlopende groepen, gaande van klassiek tot het lichte genre zoals I Fiamminghi, Hubert Damen & Quatuor d'Amore, Willy Claes Quartet, Prometheus Ensemble enz. Hij is docent aan het Lemmensinstituut, het conservatorium van Antwerpen en de muziekacademie te Tienen. Carlo maakt ook deel uit van het Night Of The Proms-orkest.

Melo Ritmo staat voor straffe muzikale momenten, emotie en top-entertainment. Melo Ritmo garandeert u spanning, vermaak en verrassing en spectaculaire en hilarische muzikale humor. Gebracht door twee figuren die tegen elkaar in spelen en tegen elkaar opbieden. Tegenpolen die met elkaar botsen maar die elkaar altijd weer op de juiste momenten aanvullen.

Duurtijd: 75 minuten met pauze

    Carlo Willems
    Phone: 0032 (0)11 68 14 24
    Cell phone: 0032 (0)495 21 14 24
    E-mail:
    carlo.willems@telenet.be