#
CARLO WILLEMS
Jukebox voor Senioren

WILLY CLAES QUARTET  & Nest Adriaensen (Nest van de Strangers)

 

 

Jukebox voor senioren

 

Dertien jaar geleden trok 'Jukebox 2000' voor de eerste keer naar de culturele centra van Vlaanderen. Vijf hernemingen later kwam er een einde aan deze levende jukebox van Nele Bauwens, Tine Embrechts en Lucas van Den Eynde. Sinds 2000 lokte dit drietal steevast uitverkochte zalen en liet avond na avond het publiek kiezen uit 100 in oor- en oogspringende liedjes van de afgelopen 100 jaar. Op 11 juli 2012 ging de allerlaatste 'Jukebox 2000' van start op de Grote Markt te Antwerpen. Op diezelfde datum stond het trio van 'Jukebox voor kids' te trappelen om het podium voor de eerste keer te bestijgen! Martine de Kok, Amaryllis Temmerman en Bert Verbeke bieden het jonge publiek 50 keuzemogelijkheden, waarbij de kinderen vooraf en tijdens de voorstelling zelf kunnen bepalen wat ze willen horen. Van Samson & Gert naar Jan De Smet, van Het Geluidshuis naar Herman Van Veen, van K3 naar de Disney-klassiekers!

 

De ontbrekende schakel in deze geschiedenis is uiteraard 'Jukebox voor senioren'.

 

Vanaf seizoen 2013-2014 wordt dit een feit.

 

Dit live concert van 'Jukebox voor senioren' wordt door het WILLY CLAES QUARTET samen met speciale gast Nest Andriaensen, alias Nest van de Strangers, in een aangepast seniorenjasje gegoten. Interactie met het publiek is een must. Een ideale gelegenheid om  uw muzikaal geheugen weer op te frissen.

 

U kiest uw favoriete nummers uit een lijst van 50 door het gezelschap geselecteerde liedjes. De selectie bestaat uit zowel Engelse, Franse, Duitse, Spaanse, Nederlandse, Vlaamse als 'Antwaarpse' liedjes. Klassiekers worden niet vergeten maar ook misschien uit het oog en oor verloren songs zullen op het repertoire staan. Uiteindelijk is het publiek die het verloop van het concert zal bepalen.

 

'Jukebox voor senioren' is de ultieme interactieve voorstelling waarbij de ouderen onder ons volop van zullen genieten.

 

 

Met:     Willy Claes: piano

Herman Vanspauwen: klarinet en sax

Carlo Willems: marimba, vibrafoon, slagwerk

Peter Verhaegen: contrabas

Nest Adriaensen: gitaar, zang

    Carlo Willems
    Phone: 0032 (0)11 68 14 24
    Cell phone: 0032 (0)495 21 14 24
    E-mail:
    carlo.willems@telenet.be